Mietaart met gar­na­len

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 480 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • aluminiumfolie
  • vergiet
  • hoge ovenschaal, ca. 26 bij 17 cm, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Mie boven 2 liter kokend water breken. Pan van vuur halen en mie 4 min. laten staan. In vergiet overgieten. Courgette wassen en in stukjes snijden. In wok olie verhitten en knoflook boven olie uitpersen. Courgette en wokgroenten toevoegen en 4-6 min. roerbakken. Eieren loskloppen. Teriyakisaus (uit schaal wokgroenten) en garnalen toevoegen en meeverwarmen. Pan van vuur halen en mie en eieren erdoor roeren. Het geheel in quichevorm scheppen. Mietaart afdekken met aluminiumfolie en in midden van oven in ca. 25 min. laten garen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.