Ita­li­aans ge­vul­de kool­bla­de­ren

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 555 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 52

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Van kool vijf buitenste bladeren verwijderen. Deze worden niet gebruikt. Naar smaak vier tot vijf bladeren per persoon nemen, wassen en 1 min. koken. Rest van kool in reepjes snijden en wassen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In wok olie verhitten en reepjes kool, paprika en champignons 4 min. roerbakken. Rijst met groenten, hüttenkäse en gusto mengen. Mengsel in koolbladeren scheppen. Bladeren oprollen, in ovenschaal leggen en 10 min. in oven verwarmen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.