Aard­ap­pel­tor­til­la met sa­la­mi en olij­ven

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 43

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 °C voorverwarmen en ciabatta volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Ui pellen en snipperen. Goudsalami in reepjes snijden. In koekenpan helft van olie verhitten en ui en aardappel 4 min. bakken. Af en toe omscheppen. Salami en grootste deel plakjes olijven erdoor scheppen en mengsel in pan verdelen. Eieren met Boursin, zout en peper loskloppen en over aardappelmengsel verdelen. Tortilla 10 min. zacht bakken tot bovenkant bijna droog is. Tortilla met behulp van deksel in pan keren en onderkant bruin bakken. Van rest olie, azijn, peper en zout dressing roeren en over sla verdelen. Tortilla in punten snijden, met rest olijfplakjes garneren en met sla en ciabatta serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 740 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.