To­ren­tje van bit­ter­koek­jes­ca­ke en per­zik

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Keukenspullen
  • mixer
  • 1 glas

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Met mixer slagroom met suiker in grote kom stijfkloppen. Perzikschijfjes laten uitlekken en in kleine stukjes snijden. Van cake acht plakken snijden. Uit iedere plak cake met glas één rondje steken (rest wordt niet gebruikt). Vier cakerondjes op bordjes leggen. Helft slagroom erover verdelen. Helft van perzikstukjes over slagroom verdelen. Andere rondjes cake erop leggen en rest slagroom erover verdelen. Rest van perzikstukjes op slagroom leggen. Ieder torentje garneren met 2 chocoladestokjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.