Far­f­al­le met dop­erw­ten en kaas

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 minuten koken de doperwten toe en kook ze met de farfalle gaar. Schaaf de grana padano met een fijne schaaf of een grove rasp in flinters. Giet de tagliatelle met doperwten af en vang wat van het kookvocht op. Roer de slagroom door de tagliatelle en warm de pasta nog heel even door. Voeg eventueel een klein scheutje kookvocht toe als de pasta te droog wordt. Schep de helft van de kaas erdoor. Schep de pasta in vier diepe borden, maal er royaal peper boven en strooi de rest van de kaas eroverheen. Lekker met rucolasalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.