Ge­stoom­de zalm met ci­trus­cous­cous

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng de bouillon aan de kook. Stoom intussen de zalmfilet in de magnetron gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar het stoomvocht. Schep de bevroren doperwtjes en de maïskorrels door de droge couscous, roer de olie erdoor en schenk de hete bouillon erover. Breng de couscous op smaak met peper en verwarm hem nog 3-4 minuten op vol vermogen in de magnetron. Schep het mandarijnensap door de couscous en verdeel de couscous over vier borden. Schep op ieder bord een stuk gestoomde vis, schenk desgewenst wat van het stoomvocht over de couscous. Bestrooi elk gerecht met bieslook.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.