Pas­tarol­le­tjes met prei en kaas

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 540 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm, ingevet
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd 2 stukken prei van 15 cm en snijd deze in de lengte door zodat je 4 stukken hebt. Was het zand uit de prei en kook de prei 5 minuten in ruim kokend water met zout. Laat goed uitlekken. Leg de plakjes kaas naast elkaar en wikkel elk stuk prei in een plakje. Schuif de prei met kaas in de pastarolletjes. Leg de rolletjes naast elkaar in de ingevette ovenschaal. Schenk de bouillon erbij en dek de schaal af met aluminiumfolie. Plaats de schaal in het midden van de oven en bak de pastarolletjes in 30-35 minuten beetgaar. Schep in een kom de rucola om met olie en voeg naar smaak zout, peper en citroensap toe. Verdeel de pastarolletjes over vier borden en leg de rucola ernaast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.