Oven­scho­tel met biet­jes en var­kens­fi­let

  • hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 330 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 2 personen
2 43

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • ovenschaal inhoud ca. 1 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het groen van de bosui in ringetjes en snijd het wit in stukjes (wel het onderkantje met de wortels verwijderen). Schep de aardappel, bietjes, appel, varkensfilet en witte stukjes bosui om in de ovenschaal. Schenk de bouillon en honing erbij. Breng pittig op smaak met peper. Dek de schotel vervolgens af met aluminiumfolie en laat hem in de oven in 30 minuten gaar worden. Bestrooi het gerecht voor het serveren met het groen van de bosui.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.