Ka­bel­jauw met pesto­pas­ta

Easy en snel: de kabeljauw is al ‘versierd’ met tomaat en basilicum, de oven doet de rest.

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Easy en snel: de kabeljauw is al ‘versierd’ met tomaat en basilicum, de oven doet de rest. 4 personen
3 56

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven op 180 ºC voor. Bak de kabeljauw 20 min. in het midden van de oven. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Bereid de stoomgroenten in 6 min. op 600 watt in de magnetron. Meng de groenten. Giet de pasta af (bewaar 3 el kookvocht). Roer de pesto en het opgevangen kookvocht door de pasta. Serveer de vis met de pasta en de groenten.
video

Broc­co­li

Onze leverancier - 03:55 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 42-43

Kabeljauw met pestopasta

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ka­bel­jauw met pesto­pas­ta

1
1

Verwarm de oven voor op 180 ºC.

2
2
  • 700 g ovenkabeljauw met tomaat en basilicum

Bak de kabeljauw 20 min. in het midden van de oven.

3
3
  • 400 g tagliatelle

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4
4
  • 500 g broccoli

Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli in 7 min. beetgaar.

Broccoli

Instructievideo

03:55 min.

5
5
  • 210 g stoomgroenten sperziebonen snijbonen sugar snaps

Bereid de stoomgroenten in 6 min. op 600 watt in de magnetron. Meng de groenten.

6
6
  • 8 el pesto alla Genovese

Giet de pasta af (bewaar 3 el kookvocht). Roer de pesto en het opgevangen kookvocht door de pasta. Serveer de vis met de pasta en de groenten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.