Sper­zie­bo­nen­hap­je met tar­taar (ba­by 7-9 maan­den)

  • hoofdgerecht
  • 3 personen
    • 25 min. bereiden
(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 3 personen
3 42

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de wortel met de aardappel in een pan met een flinke laag water ca. 6 minuten. Voeg dan de sperziebonen toe en kook het geheel nog ca. 9 minuten tot alles gaar is.
  2. Verhit intussen in een kleine koekenpan de olie. Verdeel de tartaar in kleine stukjes en bak het al omscheppend op een matig vuur rul en gaar.
  3. Giet de groenten en aardappel af, maar vang het kookvocht op. Pureer met een staafmixer of in een keukenmachine de groenten en de aardappels samen met de tartaar tot een fijne puree. Voeg eventueel wat kookvocht, moedermelk of opvolgmelk toe om het hapje te verdunnen.

Tip:

Ingevroren houdbaar: 2 maanden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Basiskookboek Opperdepop!

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.