Zee­schnit­zels met au­gur­ken­sal­sa

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan 3 el olie verhitten en aardappelschijfjes in ca. 10 min. gaar en goudbruin bakken. Wortels schillen en in schijfjes snijden. Wortel in 10 min. beetgaar koken. Augurken zeer fijnsnijden. Ui pellen en zeer fijnsnipperen. Peterselie fijnhakken. Ui, augurk en peterselie mengen met 2 el olie en 2 el augurkennat. Salsa met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan rest van olie verhitten en zeeschnitzels in 7 min. gaar en goudbruin bakken. Vis met aardappels, wortel en augurkensalsa serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 40-41

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.