Ge­pa­neer­de fi­let met oos­ter­se kom­kom­mer

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Komkommers schillen, in lengte halveren, zaadjes verwijderen en in dikke plakjes snijden. Stoneleeks schoonmaken en in stukjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in fijne ringetjes snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag helft van olie verhitten en filets in 4 min. aan beide kanten bruinbakken. In wok rest van olie verhitten en komkommer, peper en stoneleeks 2 min. roerbakken. Suiker en ketjap erdoor roeren en nog even doorwarmen. Filets met oosterse komkommer en rijst serveren. Lekker met zoete chilisaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.