Zoe­te ui­entaart met ham

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 535 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(119)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 119

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage taartvorm doorsnede 26 cm, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Deeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Uien pellen en in halve ringen snijden. Ham in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Uien 4 min. bakken. Laatste minuut ham, suiker en kerrie meebakken. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Ingevette taartvorm met deeg bekleden. Uimengsel over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken en met kaas bestrooien. Taart in midden van oven in 25-30 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met groene salade en kruidendressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.