Lint­pas­ta met ro­mi­ge ri­vier­kreef­tjes

(95)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 95

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen. Tomaten wassen en drogen (aan steel laten zitten). Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. Tomaten met 1 el olie besprenkelen en 5 min. onder grill leggen. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en ui 2 min. zachtjes bakken. Rivierkreeftjes toevoegen en nog 2 min. bakken. MonChou door kreeftjes scheppen en laten smelten. Basilicumblaadjes in stukjes scheuren. Pasta over vier borden verdelen. Romige kreeftjes erop scheppen. Met basilicum bestrooien. Tomaten erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.