Prei­la­sag­ne met pa­pri­ka en ou­de kaas

(78)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 78

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage ovenschaal (30 x 30 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Fruit de ui in de olie, voeg de prei toe en bak hem al omscheppend 5 minuten mee. Schep de helft van de bechamelsaus door de groenten en breng op smaak met zout en peper. Snijd de paprika's in grove repen. Verdeel een dun laagje bechamelsaus over de bodem van de ovenschaal en leg er 2 lasagnebladen op. Verdeel er eenderde van het preimengsel en wat repen paprika over en dek weer af met 2 lasagnebladen. Maak zo nog 2 lagen en eindig met lasagnebladen. Schenk er de rest van de bechamelsaus over. Bestrooi de lasagne met de oude kaas en bak de lasagne in 20-25 minuten goudbruin en gaar in de oven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.