Fees­te­lijk ge­vul­de kin­der­pan­nen­koe­ken

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 27

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • cocktailprikker

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Besmeer de helft van de pannenkoeken met roomkaas en strooi de vruchtenhagel eroverheen. Leg de rest van de pannenkoeken erop, druk zachtjes aan en snijd ze daarna in driehoekjes. Rijg een paar druiven aan een prikker en steek ze daarna in een driehoekje pannenkoek.

Tip:

Wees voorzichtig met hele druiven bij kinderen. Snijd druiven voor kleine kinderen in vieren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 245 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Feestelijk gevulde kinderpannenkoeken

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fees­te­lijk ge­vul­de kin­der­pan­nen­koe­ken

1
1
  • 4 ambachtelijke pannenkoeken naturel
  • 100 g roomkaas light
  • 2 el vruchtenhagel

Besmeer 2 pannenkoeken met roomkaas en strooi de vruchtenhagel erover. Leg er 2 pannenkoeken op, druk zachtjes aan en snijd ze daarna in driehoekjes.

2
2
  • 250 g pitloze druiven

Rijg een paar druiven aan een prikker en steek ze daarna in een stukje pannenkoek.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.