Been­ham met fijn­ge­sne­den ar­ti­sjok en wal­no­tendres­sing

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 6 personen
3 45

Ingrediënten

Keukenspullen
  • vijzel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Stamp de noten met de knoflook fijn in een vijzel en stamp er vervolgens de mosterd, sinaasappelsap en de olijfolie door (of pureer alle voornoemde ingrediënten fijn met de staafmixer). Breng pittig op smaak met zout en peper. Snijd de artisjokharten in dunne plakjes. Verdeel de beenham over een grote schaal en leg er een dun laagje artisjokharten op. Bedruppel de schotel met walnotendressing en bestrooi de artisjokharten met extra (versgemalen) peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 31 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.