Ge­vul­de pa­pri­ka met kip

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilets halveren. Van gegrilde paprika's 4 stuks opensnijden. Om elk stukje kipfilet gegrilde paprika wikkelen, vastzetten met cocktailprikker. Rest van paprika's in reepjes snijden. In koekenpan 3 el margarine verhitten en kipfilets in 3 min. rondom bruinbakken. Op laag vuur in ca. 10 min. gaarbakken. Af en toe keren. In wok rest van margarine verhitten. Krieltjes 8 min. roerbakken. Roerbakgroente toevoegen en 4 min. mee roerbakken. Rest van paprika erdoor scheppen. Roerbakschotel met kipfilets serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.