Har­ti­ge pan­nen­koe­ken met cham­pig­nons

Wat een bijzonder vegagerecht. En zo lekker simpel!

(83)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht Wat een bijzonder vegagerecht. En zo lekker simpel! 4 personen
3 83

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon en snijd in partjes. Verhit de margarine in de braadpan en bak de ui 2 min. Voeg de champignons toe en bak 4 min. mee. Roer de boursin door de champignons en warm enkele minuten mee.
  2. Was de peren, snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de parten in plakjes. Meng de peer met sla en dressing.
  3. Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spreid de pannenkoeken uit en vul ze met het grootste gedeelte van het champignonmengsel. Rol de pannenkieken op en leg op elk bord 2 pannenkoeken. Garneer met de rest van het champignonmengsel. Serveer met salade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 40 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 36-37

Hartige pannenkoeken met champignons

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Har­ti­ge pan­nen­koe­ken met cham­pig­nons

1
1
  • 1 ui
  • 400 g champignons
  • 3 el vloeibare margarine
  • 250 ml Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden

Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon en snijd in partjes. Verhit de margarine in de braadpan en bak de ui 2 min. Voeg de champignons toe en bak 4 min. mee. Roer de boursin door de champignons en warm enkele minuten mee.

2
2
  • 2 peren
  • 100 g eikenbladslamelange
  • 4 el honing-mosterddressing

Was de peren, snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de parten in plakjes. Meng de peer met sla en dressing.

3
3
  • 8 stuks kant-en-klare pannenkoeken

Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spreid de pannenkoeken uit en vul ze met het grootste gedeelte van het champignonmengsel. Rol de pannenkieken op en leg op elk bord 2 pannenkoeken.

4
4

Garneer met de rest van het champignonmengsel. Serveer met salade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.