Groen­te­stamp­pot met sa­té­schnit­zel

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ijsbolletjeslepel

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Courgette en wortel schoonmaken en in blokjes snijden. Mais laten uitlekken. Schnitzels volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan helft van olie verhitten en wortel 5 min. bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en courgette 3 min. meebakken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing maken. Puree in 3 porties verdelen. Wortelblokjes door eerste portie scheppen, courgette door tweede en mais door derde. Maisstamppotje nog even goed doorwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Op elk bord met ijsboltang 3 verschillende bollen stamppot scheppen. Met schnitzels serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.