Cham­pig­non­soep met tar­taar­bal­le­tjes

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 220 °C voorverwarmen en ciabatta volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Bieslook fijnknippen. Tartaar met zout, peper en helft van bieslook op smaak brengen. Kleine soepballetjes draaien. In soeppan olie verhitten en roerbakmix 5 min. bakken. Bouillon en 1 liter water toevoegen en aan de kook brengen. Tuinboontjes en tartaarballetjes toevoegen en soep 10 min. koken. Met zout en peper op smaak brengen en met rest van bieslook bestrooien. 5. Soep met brood serveren. Lekker met kruidenboter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.