Gei­ten­kaas­sa­la­de met no­ten­ho­ning­brood

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen. Geitenkaas in 12 plakjes snijden. Notenhoningbrood in plakken snijden, 6 sneetjes brood halveren en met geitenkaas beleggen. Sla wassen en drogen. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. In grote schaal groenten mengen. Van olie, azijn, zout en peper dressing roeren en met salade mengen. Broodjes geitenkaas 3 min. onder grill zetten tot kaas begint te kleuren. Broodjes over salade verdelen, salade met walnoten bestrooien en met rest van brood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.