Mie met var­kens­fi­let en cas­hew­no­ten

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kool schoonmaken en in reepjes snijden. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in ringen snijden. Vlees in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en vlees snel bruinbakken. Kool, peper en ketjap toevoegen en 3 min. roerbakken. Mie en 300 ml water toevoegen en roerbakken tot vocht is opgenomen. Schotel met cashewnoten en bosuitjes bestrooien. Lekker met komkommersalade en kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 660 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.