Vis in knof­look­saus met to­maat­jes

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 545 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 °C voorverwarmen. Kerstomaatjes schoonmaken en wassen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Koolvis met zout en peper bestrooien. In ovenschaal vis en groente leggen. Boursin met 3 el water verdunnen en erover verdelen. Vis 30 min. in oven bakken. Laatste 8 min. broodjes meebakken. Peterselie fijnhakken en over schotel strooien. Met brood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 34-35

Vis in knoflooksaus met tomaatjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vis in knof­look­saus met to­maat­jes

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 1 gele paprika
  • 400 g koolvisfilets

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Bestrooi de vis met peper en eventueel zout.

3
3
  • 500 g cherrytomaten
  • 245 g Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden
  • 3 el kraanwater

Leg de vis en groente in de ovenschaal. Verdun de boursin met het water en verdeel erover. Bak 30 min. in de oven.

4
4
  • 2 pakken petit pains
  • 15 g verse peterselie

Bak de broodjes de laatste 8 min. mee. Hak de peterselie fijn en strooi over de schotel. Serveer met het brood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.