Cour­get­te­stamp­pot met ge­rook­te zalm

(118)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 118

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aardappelstamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Courgettes wassen en in stukjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In koekenpan 2 el margarine verhitten en courgettes 5 min. bakken. Paprika toevoegen en 3 min. meebakken. Zalm in reepjes snijden. Aardappels afgieten. Met pureestamper aardappels fijnmaken. Rest van margarine en melk toevoegen. Grootste deel courgette, paprika en helft van zalm erdoor scheppen. Stamppot met zout en peper op smaak brengen. Met rest van zalm en courgette garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.