Ba­mi met bos­ui en reu­zen­gar­na­len

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 2 personen
3 47

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de reuzengarnalen in 7-10 minuten gaar. Snijd intussen de bosui in grove ringen, houd het wit en het groen apart. Neem de reuzengarnalen uit de wok. Fruit het wit van de bosui in de rest van de olie 1-2 minuten in de wok. Voeg de bami toe en roerbak deze 3 minuten mee. Schep op het laatste moment het groen van de bosui erdoor. Breng op smaak met het citroensap. Leg de gebakken reuzengarnalen op of naast de bami.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.