Fruit­sa­la­de met ho­nin­gyog­hurt

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roer de kardemom en honing door de yoghurt en laat even staan. Snijd de druiven doormidden en meng ze met de blokjes meloen, schep de bramen er voorzichtig doorheen. Schep de fruitsalade in vier schaaltjes en serveer de yoghurt erop.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.