Ta­gli­a­tel­le met pad­den­stoe­len

(70)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 70

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de tagliatelle in ruim kokend water met zout in 10 minuten beetgaar. Snijd 1 teentje knoflook doormidden en wrijf de boterhammen ermee in. Rooster het brood onder een hete gril of in de broodrooster goudbruin. Wrijf de paddenstoelen schoon met een zacht borsteltje, snijd ze in grove stukken; laat de kleine paddenstoelen heel. Verhit de olie in een grote koekenpan of braadpan, snijd 1 teentje knoflook fijn en fruit dit met de ui in de hete olie tot deze glazig ziet en lichtbruin kleurt. Bak op hoog vuur de paddenstoelen 3-5 minuten mee, blijf omscheppen. Voeg crème fraîche toe en roer dit erdoor, breng op smaak met zout en peper. Schep de saus door de pasta. Snijd het geroosterde brood in blokjes. Klop een dressing van de olijfolie, citroensap, zout en peper en meng deze door de sla. Strooi de knoflookcroutons erover, serveer bij de paddenstoelenpasta

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.