Ita­li­aan­se to­ma­ten­soep met ome­let

(104)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 104

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop de eieren met een garde los met zout en peper, verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan met een antiaanbaklaag. Bak het ei op middelhoog vuur tot het geheel gestold is. Draai de omelet om en bak de andere zijde ook lichtbruin. Laat de omelet op een groot bord afkoelen. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een soeppan, roerbak de Italiaanse roerbakmix 3-4 minuten op hoog vuur. Schenk nu de gepelde tomaten en de groentebouillon erbij. Breng de soep aan de kook, zodra deze kookt roer je de pasta erdoor. Laat de soep koken tot de pasta gaar is. Breng de soep op smaak met zout en peper. Snijd de omelet doormidden en vervolgens in reepjes. Schep de soep in kommen en doe er een lepeltje pesto en de omeletreepjes in. Geef er ciabattabrood bij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 655 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.