Ca­ke met ver­se drui­ven en crè­me fraî­che

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 365 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 50 min. wachten
(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 170 °C. voorverwarmen. Vorm uit pak invetten en met bloem bestrooien. Druiven schoonmaken en halveren. Helft van deeg (uit pak) in vorm schenken, beleggen met laagje witte en blauwe druiven. Rest van deeg erop gieten en cake in midden van oven in ca. 50 min gaar en bruin bakken. Cake 5 min. laten afkoelen. Crème fraîche met 3 el poedersuiker luchtig kloppen. Cake omgekeerd op bord leggen en vorm verwijderen. Cake met rest van poedersuiker bestrooien. Cake in punten snijden en met crème fraîche en rest van druiven serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.