Ge­gril­de var­kens­haas­spies­jes

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Barbecue aansteken en op temperatuur laten komen of grillpan voorverwarmen. Satéstokjes half uur in koud water weken. Varkenshaas in stukken van ca. 2 cm dik snijden. Varkenshaas met ontbijtspek omwikkelen en aan elk satéstokje 2 stuks rijgen. In grote koekenpan margarine verhitten en krieltjes in ca. 12 min. volgens gebruiksaanwijzing gaar en bruin bakken. Courgettes schoonmaken en in plakken van 1 cm dik snijden. Paprika schoonmaken en in 8 parten snijden. Courgettes en paprika op barbecue of in grillpan in 4 min. beetgaar grillen. Groente in schaal doen en met dressing mengen. Varkenshaasjes in 5 min. aan beide kanten gaargrillen. Varkenshaas met gebakken aardappeltjes en courgettesalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.