Ita­li­aan­se kar­bo­na­des met spa­ghet­ti­ni

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghettini volgens gebruiksaanwijzing koken. Driekwart van kruiden met 2 el olie mengen. Karbonades met kruidenmengsel insmeren. Koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en karbonades in ca. 15 min. aan beide kanten gaarbakken. Ui pellen en snipperen. Sperziebonen in 6 min. gaarkoken. In braadpan rest van olie verhitten. Ui 2 min. fruiten. Tomaten, rest van kruiden en mespunt suiker erdoor roeren en 2 min. meewarmen. Spaghettini afgieten. Tomatenmengsel erdoor scheppen. Spaghettini met zout en peper op smaak brengen. Spaghettinischotel met sperziebonen en karbonades serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 795 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.