Ge­pof­te aard­ap­pe­len met zalm en ver­se dil­le

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grote magnetronbestendige schaal, ca. 25 x 15 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelen schoonboenen en met vork op enkele plaatsen inprikken. In magnetron op vol vermogen (700 watt) in ca. 12 min. bijna gaar laten worden. Aardappelen in handdoek verpakken en ca. 10 min. laten nagaren. Groente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Helft van dille fijnhakken. Zalmsalade met 2/3 zalmsnippers en fijngehakte dille mengen. Aardappelen aan 1 kant insnijden en iets opendrukken. Aardappelen over vier borden verdelen en zalmmengsel erin scheppen. Met rest van zalmsnippers en enkele takjes dille garneren. Gevulde aardappelen met groente serveren. Lekker met salade van sla en komkommer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 18 g
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.