Tjap­tjoi met ge­stoom­de groen­te en kip

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilet in blokjes snijden. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In magnetron groente op 700 watt in 7 min. gaarstomen. In wok olie verhitten en kipfilet in 10 min. gaar en bruin bakken. Laatste 2 min. champignons meebakken. Mix voor tjaptjoi en 500 ml water bij vlees voegen. Goed doorroeren en 3 min. zachtjes laten koken. Groente erdoor scheppen. Mie over vier borden verdelen. Saus met groente en kip erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.