Broc­co­lipas­ta met kaas-ge­hakt­bal­le­tjes

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broccoli wassen en in kleine stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Peper wassen, zaadjes verwijderen en in dunne reepjes snijden. Pasta volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Gehakt, geraspte kaas, helft peper, ei en verkruimelde beschuiten goed mengen. Hiervan kleine gehaktballetjes draaien. In wok 2 el olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Broccoli en scheutje water toevoegen en 8 min. smoren. Met zwarte peper en zout op smaak brengen. In braadpan 2 el olie verhitten en kaas-gehaktballetjes in 10 min. gaar en rondom bruinbakken. Broccoli pureren en met spaghetti en rest van olie mengen. Pasta over vier borden verdelen. Kaas-gehaktballetjes erover verdelen. Met rest van peper garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 850 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.