Har­ti­ge taart met gar­na­len en room­kaas

Je hoeft alleen de groenten en garnalen kort te bakken, de oven doet de rest.

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 680 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. oventijd
(177)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Je hoeft alleen de groenten en garnalen kort te bakken, de oven doet de rest. 4 personen
3 177

Ingrediënten

Keukenspullen
  • taartvorm (doorsnede 25 cm)

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Ontdooi het bladerdeeg. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui. Voeg de groenten en garnalen toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roerbak 5 min. Laat de groenten en garnalen uitlekken.
  3. Vet de taartvorm in. Bekleed de taartvorm met bladerdeeg. Prik de bodem op verschillende plaatsen met een vork in en bestrooi met bloem.
  4. Verdeel de groenten en garnalen over de bodem. Klop de eieren met de Boursin los en schenk over de groenten. Bak de taart in het midden van oven in 30 min. gaar. Lekker met frisse komkommersalade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 48 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 30-31

Hartige taart met garnalen en roomkaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Har­ti­ge taart met gar­na­len en room­kaas

1
1

Verwarm de oven voor op 220 °C.

2
2
  • 5 plakjes bladerdeeg
  • 2 uien
  • 2 el olijfolie
  • 400 g Hollandse roerbakmix
  • 375 roze garnalen

Ontdooi het bladerdeeg. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een wok en fruit de ui. Voeg de groenten en garnalen toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Roerbak 5 min. Laat de groenten en garnalen uitlekken.

3
3

Vet de taartvorm in. Bekleed de taartvorm met bladerdeeg. Prik de bodem op verschillende plaatsen met een vork in en bestrooi met bloem.

4
4
  • 4 eieren
  • 1 bakje Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden

Verdeel de groenten en garnalen over de bodem. Klop de eieren met de Boursin los en schenk over de groenten. Bak de taart in het midden van oven in 30 min. gaar. Lekker met frisse komkommersalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.