Per­zik met kwark en bit­ter­koek­jes

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bak in een droge koekenpan met antiaanbaklaag de verkruimelde bitterkoekjes 4-5 minuten op een laag vuur, laat ze daarna op een bord afkoelen. Snijd de perziken in schijfjes en besprenkel ze met de vruchtensiroop. Verdeel de kwark over vier kopjes, schep de perzik erop en garneer met het krokante bitterkoekjeskruim.

Tip:

Gebruik in plaats van de vruchtensiroop 1 eetlepel citroensap waarin 2 eetlepels poedersuiker zijn opgelost.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.