Ham­bur­gers met avo­ca­dosal­sa

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de maïskolven 10-15 minuten in ruim kokend water. Snijd de avocado's in blokjes. Meng ze met de bosui, het citroensap, 1 eetlepel olijfolie en zout en peper naar smaak. Smeer de maïskolven in met olie en gril ze op de hete barbecue. Draai ze regelmatig. Gril de hamburgers op de barbecue aan één kant bruin en keer ze om. Leg er een plak pittige kaas op en laat deze smelten terwijl de hamburger aan de andere kant bruinbakt. Serveer met een grote schep avocadosalsa en de maïskolven.

video

Ham­bur­gers gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 00:30 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 57 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.