Bief­stuk met sja­lot­ten­spie­sen

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • metalen spiesen, barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Steek de barbecue aan. Rijg per persoon 3 sjalotten aan een spies. Meng in een kom de balsamicoazijn met de olie, de tijm, zout en peper. Bestrijk hiermee de sjalottenspiesen en de biefstukken. Gril de sjalottenspiesen 7-10 min. op de hete barbecue, draai ze regelmatig. Gril de biefstukken 2-3 min. aan elke kant. Als u de biefstukken liever minder rood hebt, kunt u ze iets langer op de barbecue laten liggen. Leg de tomaten met takje ook 1 minuut op de hete barbecue en bestrooi ze met peper en zout. Serveer per persoon een handje rucola met de tomaten, een biefstuk en een sjalottenspies. Lekker met grof gesneden brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.