IJs met fruit en vruch­ten­sap

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 55

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de druiven doormidden. Was de appel en snijd hem in dunne partjes. Schep het fruit door elkaar. Klop de slagroom stijf met de suiker en het limoensap. Verdeel over elke ijscoupe een eetlepel fruit en giet hier 25 ml appelsap over. Schep nu twee bolletjes vanille-ijs in elk glas. Verdeel de rest van het appel-druivenmengsel erover en schep tot slot de limoenslagroom erop. Steek een rietje in de ijsjes en maak ze af met een parapluutje en een ijswafeltje.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.