Groen­ten met blauw­a­der­kaas­dip

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maak de blauwaderkaas in een kom fijn met een vork en roer de crème fraîche erdoor. Snijd de komkommer in de lengte in reepjes, maak de radijsjes en de tomaatjes schoon en rasp de wortels schoon. Serveer de groenten met de dip. Meenemen: neem de groeten en de dip apart mee in een afgesloten bakje.
  2. U kunt de dip 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 135 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.