Sa­la­mi­sand­wi­ches met ro­de ta­pe­na­de

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Besmeer 4 sneden brood met de tapenade. Leg de plakjes cervelaat op de tapenade. Leg hier een laagje zoetzure augurken bovenop. Bedek de belegde sneetjes met een nieuwe snee bruin brood. Wikkel het brood voor vervoer in vershoudfolie. U kunt de broodjes ’s ochtends al bereiden. Verpak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.