Pan­nen­koe­ken met gei­ten­kaas

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Besmeer de pannenkoeken met 1/4 van de geitenkaas. Leg de appelpartjes in een rij in het midden van de pannenkoeken. Strooi de walnoot over de appel en rol de pannenkoeken op. Snijd de pannenkoeken voor het serveren doormidden.
  2. U kunt de pannenkoeken ’s ochtends al maken. Verpak in vershoudfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast.
video

Pan­nen­koe­ken bak­ken

Instructievideo - 02:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 345 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.