Ta­gli­a­tel­le met ci­troen en ge­rook­te zalm

Compleet met komkommersalade en met een pittige touch van bosui.

(210)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Compleet met komkommersalade en met een pittige touch van bosui. 4 personen
3 210

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Snijd de komkommer in plakjes. Schep de plakjes komkommer om de olie en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Pers de citroen uit. Snijd de bosui in ringetjes. Ontpit de olijven en snijd in ringetjes.
  2. Giet de tagliatelle af (bewaar 1 el kookvocht) en schep het citroensap, de zalmsnippers, bosui en de olijven erdoor. Serveer de pasta met de komkommersalade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 1.435 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Tagliatelle met citroen en gerookte zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ta­gli­a­tel­le met ci­troen en ge­rook­te zalm

1
1
  • 400 g tagliatelle

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking gaar.

2
2
  • 2 komkommers
  • 2 el olijfolie

Snijd de komkommer in plakjes. Schep de plakjes komkommer om de olie en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout.

3
3
  • 1 citroen
  • 3 bosuitjes
  • 150 g zwarte olijven

Pers de citroen uit. Snijd de bosui in ringetjes. Ontpit de olijven en snijd in ringetjes.

4
4
  • 400 g gerookte zalmsnippers

Giet de tagliatelle af (bewaar 1 el kookvocht) en schep het citroensap, de zalmsnippers, bosui en de olijven erdoor.

5
5

Serveer de pasta met de komkommersalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.