Ge­gril­de knof­look-tijm­kar­bo­na­de

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit in een wok 3 eetlepels olie en roerbak hierin de krieltjes 6-8 minuten. Meng 3 eetlepels olie met tijm, paprikapoeder, knoflook en zout en peper naar smaak. Bestrijk de karbonades dun met 1 theelepel olie. Verhit een grillpan en gril hierin de karbonades in 12-14 minuten gaar, keer ze halverwege. Roer de tuinbonen met de rest van de knoflook-kruidenolie door de krieltjes en roerbak ze 3-4 minuten. Voeg op het laatst de tomaatjes toe en verwarm het geheel nog 2 minuten, breng met zout en peper op smaak.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.