Groen­te­cur­ry met naan­brood

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkoolroosjes in kleinere stukken. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de aubergine 3-4 minuten. Voeg de tofu en de bloemkool toe, schep alles om en roerbak het geheel nog 1-2 minuten op hoog vuur. Bak intussen het brood af in de oven. Strooi de kerrie over de groenten, schenk de kokosmelk en 100 ml water erbij en laat de curry nog 5-7 minuten sudderen, breng met zout en peper op smaak. Verdeel de groentecurry over vier borden en serveer het naanbrood bij de maaltijd.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 760 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 46 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.