Man­goi­js met me­loen­sa­la­de en yog­hurt­saus

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 51

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 hoge glazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop de slagroom en de suiker, maar let op dat deze niet helemaal stijf wordt. Schep de yoghurt erdoor. Houd 4 blaadjes munt achter, snijd de rest in reepjes. Meng de reepjes munt door het roommengsel. Verdeel eerst de helft van het mengsel over de glazen. Verdeel dan de meloensalade er over en ten slotte het ijs. Schep de rest van het roommengsel erover. Garneer met een blaadje munt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 31 g
  • vet 16 g
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.