Kip­fa­ji­ta met ro­mi­ge gu­a­ca­mo­le

(157)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 157

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilet in reepjes snijden. In kom bier en seasoningmix mengen, kip erdoor scheppen en 10 min. marineren. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan helft van olie verhitten en ui en paprika zachtjes bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en vlees met marinade in 8 min. bruin en gaar bakken. Tortilla' volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Aan tafel tortilla's vullen met vlees, groente en guacamolesaus. Lekker met groene salade en citroendressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.