Rös­ti met to­maat en gei­ten­kaas

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 515 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(83)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 83

Ingrediënten

Keukenspullen
  • platte ovenschaal (inhoud 2 liter), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven op 200 ºC voorverwarmen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in dikke plakken snijden. Rösti, paprika, ui en ei met zout en peper naar smaak mengen. Röstimengsel in ovenschaal scheppen. Met tomaten beleggen en met zout en peper bestrooien. Met olie besprenkelen. In midden van oven in 45 min. gaarbakken. Laatste 5 min. kaas erboven verkruimelen. Met basilicum garneren. Lekker met groene salade en vinaigrette.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.