Roer­bak­scho­tel met ge­gril­de to­nijn

(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 19

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tonijn volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stelen schillen en in stukjes snijden. Worteltjes en broccoli in 3 min. beetgaar koken. Paprika schoonmaken en in smalle reepjes snijden. Tonijn met zout en peper bestrooien. Grillpan met 1 el olie bestrijken en tonijn in ca. 4 min. aan beide zijden bruin en gaar grillen. Rest van olie in wok verhitten. Paprika 2 min. roerbakken. Broccoli en worteltjes erdoor scheppen en nog 2 min. roerbakken. Met zout en peper op smaak brengen. Krieltjes erdoor mengen. Met tonijnsteak serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.